Kövess minket

Hiphop

Szakállasan, teljes testét fedő tetoválásokkal jelentkezett be 6ix9ine

És mutatott egy készülő dalt is.

Megosztva

Forrás: Instagram

Életjelet adott magáról Tekashi 6ix9ine, egyben egy kiadatlan dalból is felfedett egy rövid részletet.

A New York-i rapper a tavaly szeptemberi TattleTales című lemeze megjelenése után kissé háttérbe vonult, mivel az album a betervezett első hely helyett csak az amerikai albumeladási lista negyedik helyéig tudott felkapaszkodni, ezt amúgy 69 részben a streamingplatformok lightos cenzúrájának tudta be. A rapper egy jó ideje nem posztolt Instagramra, maximum a random összetűzéseivel került be a hírekbe. 2020-ban azért így is ő volt a legnézettebb rapper YouTube-on, és ha azt nézzük, hogy az új Insta videója fél nap alatt behúzott 12 millió megtekintést, akkor egyértelmű, hogy Tekashi nem lett elfelejtve.

A szóban forgó Insta videóban a rapper új külcsínt virított, szakállat növesztett, melyre rá is játszik egy fésüvel, testét most már teljes egészében 69 feliratos tetoválások borítják a tőle megszokott színvilágot implementálva, a vállán pedig egy Takashi Murakami dizájn is látható. A szivárvány jakuza kinézet mellett egy új dalból is mutatott részletet, itt viszont már nincs meglepetés, sztenderd 69 zenét hallhatunk, leegyszerűsített, alapfokú Tekashi szövegekkel, mint a csecsemők hangját utánzó „gu-gu-ga-ga”, és a fegyverropogás hangját imitáló, Mr. Busta védjegy „ratatata”. A HipHopDX egyébként megemlíti, hogy a szövegben nem egy utcai bandázós, lövöldözős sor is van, mely annak a fényében érdekes, hogy 69 anno úgy szabadult idő előtt a börtönből, hogy ígéretet tett rá, hogy ilyenekről többet nem rappel. 

Készen álltok??? 100 ezer komment, ha akarjátok ezt a zenét most azonnal. Eleget voltam távol, hogy lássátok, ez az egész internetes szarság unalmas nélkülem. Leszophattok” – írta a videóhoz, mely alatt órák alatt összegyűlt a 100 ezer komment.

[instagram]CK4pjeZHEkP[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés