Kövess minket

Bulvár

Szakított Elon Musk és Grimes

Megosztva

A multimilliárdos üzletember és feltaláló, Elon Musk és énekesnő barátnője, Grimes hivatalosan szakítottak – tudta meg a PageSix.

A PayPal, a SpaceX, és a Tesla alapítója és a tavaly ötödik stúdióalbumát megjelentető kanadai zenész 3 évig voltak együtt, Elon maga erősítette meg, hogy jelenleg “részlegesen” külön élnek, és habár továbbra is közösen nevelik majd egyetlen gyermeküket, az 1 éves X Æ A-Xii Muskot, a kapcsolatuknak vége. A pár a szakítás ellenére jó kapcsolatot ápol.

Félig külön élünk, de továbbra is szeretjük egymást és sokszor szoktunk találkozni, jó a kapcsolatunk” – mondta az oldalnak Musk.

Musk elmondása szerint a távolság volt a szakításuk egyik legfőbb okozója, a SpaceX és a Tesla miatt ő Texasban dolgozik, és sokat repül más országokban, míg Grimes Los Angelesben munkálkodik. A közös otthonukat még megtartották, gyermekük is ott van.

A párost utoljára az idei Met Gálán látták együtt, akkor Grimes egyedül fotózkodott a vörös szőnyegen, de a benti gálára már együtt mentek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés