Kövess minket

Film

Szamuráj Jack minden eddiginél sötétebb évaddal tér vissza

Ha hihetünk a pletykáknak, idén végleg befejeződik Szamuráj Jack kálváriája.

Megosztva

Forrás:


Nincs olyan ’90-es években született srác, akinek be kellene mutatni Szamuráj Jack-et, a jövőbe száműzött harcost, aki életét tette fel azért, hogy elpusztítsa a sötétség urát Aku-t, hogy visszatérhessen saját korába. A hős kalandjait 2001 és 2004 között, négy évadon át sugározta a Cartoon Network, majd a nézők nagy bánatára minden befejezés nélkül egy csapásra véget vetettek a sorozatnak.

Habár két éve felröppentek olyan pletykák, hogy 2016-ban végre méltó befejezést kap a sorozat, mégsem jutottak egyről a kettőre a készítők, így aztán az 5. évad nem készült el.

[vembed youtube=”_9Yvq4z4iEE” ]
Egészen mostanáig, ugyanis az államokbeli, felnőtteknek szóló csatornán, az Adult Swim-en folytatódik tovább Szamuráj Jack története, mégpedig március 11-én. A befejező évadot az eredeti rendező, Genndy Tartakovsky (akinek a nevéhez fűződik többek között a Dexter Laboratóriuma vagy a Star Wars: Klónok háborúja) gondozásában készítették el, így biztosra vehetjük, hogy nem fog csalódást okozni a 13 éve nem látott szamuráj.

Az kissé fura, hogy pontos dátumot (március 11, helyi idő szerint 23:30) kaptunk a premier időpontjáról, mégsem tudunk sokat az új évadról, csupán annyit, hogy minden eddiginél sötétebb és akciódúsabb lesz az elődeinél. Kíváncsian várjuk!

[twitter]https://twitter.com/CabooseJr/status/823389273000996867[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trending