Kövess minket

Aztaa

Szélhámosból séf címmel jelenik meg szakácsköny Snoop Dogg konyhaművészetéről

Ez a nagyra nőtt kutya folyton kisüt valamit.

Megosztva

Októberben akár már magunknak is elkészíthetjük Snoop Dogg kedvenc fogásait, a rapper tudniilik egy szakácskönyvet írt, From Crook To Cook (Szélhámosból séf) címmel. A kaliforniai OG-t pár évvel ezelőtt Martha Stewart fertőzte meg a főzés szeretetével, amikor együtt sütögették pecsenyéjüket közös főzőműsorukban, a VH1-on futó Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party-ban.

Azóta Snoop valódi kis gurméként mozog a konyhában, rengeteg saját étel kreációt dolgozott ki, ezekből nyújt át egy csokorra valót az érdeklődő ínyeceknek.

Bár a legtöbb recept első olvasásra kissé extrém kombinációnak tűnhet, emberünk mindenkinek bátran ajánlja kedvenceit, például a gofrival tálalt csirkét, vagy a sült sajtos tésztát, esetleg a réteslisztből gyúrt tacót. Tőle teljesen szokatlan módon egyik elkészítéséhez sincs (feltétlen) szükség marihuánára, a szakácskönyvben szereplő összes étel teljességgel THC mentes.

A From Crook To Cook 50 receptet tartalmaz, melyek közül az italok sem maradhattak ki. Természetesen a legütősebb Gin and Juice megalkotásának módjára is fény derül a könyv hasábjain.

Külön jó hír még, hogy a szakácskönyvet megjelentető Chronicle Books kiadó szeretne egy füvezésről szóló kiadványt is piacra dobni Snoop közreműködésével valamikor 2020-ban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés