Kövess minket

Bulvár

Személyit követeltek A$AP Rocky-tól és Rihannától egy New York-i klubban, pedig ők csak randizni akartak békében

Megosztva

Álompár, A$AP Rocky és Rihanna randiestet tartottak a napokban New Yorkban, de a kiruccanás elég döcögősen indult, ugyanis személyit követeltek tőlük egy szórakozóhely bejáratánál.

A felvételek szerint a teljesen rózsaszínbe öltözött RiRi és a bőrkabátot viselő Rocky először üvöltöző rajongók által kísérve sétáltak külön a bárhoz, az úton egy srác (sikertelenül) végig aláírásért fohászkodott az énekesnőnél, a biztonságiak gyűrűjét pedig valaki sikeresen ki is kerülte és megfogdosta Rihannát.

A kattogó kamerák és a sok „imádlak Rocky!„, „szeretlek Rihanna!” bekiabálás kereszttűzében egy kis kocogás után megérkeztek a kiszemelt helyre, ahol aztán feltartóztatták őket. A maszkos biztonsági mutatta, hogy maradjanak az ajtóban, majd nagyban magyarázott valamit, amit nem lehet kivenni a videón. „Na, mivan, nincs nálad legalább egy névjegykártya?” – poénkodtak a bámészkodók Rocky és Rihanna mögött, miközben a klubban láthatóan csak a biztonságiak nem ismerték fel a párt, a többi vendég meredten bámulta őket. Rövid várakozás után a biztonsági szolgálat vezetője is megérkezett, de ő hallhatóan személyit követelt a két sztártól, és nem akarta anélkül beengedni őket. „Nem tudják ki vagy?” – kérdezte bent egy lány a videó egy pontján az ajtóban álló Rihannától. A kínos szituáció egy idő után azért csak megoldódott, és bejutottak a helyre, tegyük hozzá, mindenféle igazolvány felmutatása nélkül, ahol aztán iszogattak, videójátékoztak, és smárolgattak, sztárallűrök nélkül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés