Kövess minket

Aztaa

Szemszínt akart változtatni az Insta-modell, majdnem megvakult

Csak egy újabb műtét lett volna az életében, de durva következménye lett.

Megosztva

Forrás:

Egy plasztikai műtét fanatikus Insta-modell, Nadinne Bruna közel belevakult abba, hogy műtéti úton próbálta meg megváltoztatni a szemszínét. A Miamiban élő Nadinne egészen Kolumbiáig utazott a műtétért, mivel az Egyesült Államokban az ilyen beavatkozás nem engedélyezett. 3000 dollárt fizetett ki azért, hogy barna szemszínét kékre változtassák, de ahogy a nem létező mondás tartja: „Ne fizessél 3000 dollárt kolumbiai kamu orvosoknak szemműtért, mert elbasszák, te meg megvakulsz”. A műtét ugyanis nem úgy sikerült, ahogy a lány várta, a szemszíne tényleg kék lett, de majdnem megvakult, kétszer is visszament ugyan a dél-amerikai országba, hogy javítsanak a látásán, végül Miamiban, a Bascom Palmer Eye Institute-ben segített rajta egy specialista.

[instagram]Bg1BtUPBpUt[/instagram]
A lány a bal szemén 50, a jobbon pedig 80 százalékos látáskárosodást szenvedett, ezek ráadásul már az Amerikában elvégzett javítóműtét utáni adatok. A közel 200 ezer követővel rendelkező Insta-modell amúgy nagy plasztikai műtét fanatikus, rendszeresen posztol a beavatkozásairól, a balul elsült szemszínátalakító műtétért is kapott árkedvezményt, mivel megígérte, hogy posztol róla.

Pert nem fontolgat, mivel nincs pénze a jogi hercehurcára, pedig az állapota miatt több fotózást is vissza kellett mondani, az egyértelmű lelki megrázkódtatásról nem is beszélve. A lány saját bevallása szerint is naivan állt hozzá a beavatkozáshoz, igaz egyik új posztjában arról ír, hogy „jobb emberré tette” az, hogy majdnem megvakult, mivel erősebb emberként jött ki belőle, sőt szerinte jobban van, mint korábban. „Elveszíthetem a látásomat, de senki se veheti el a nagy szeretetemet saját magam felé” – írja. Erre szokták mondani, hogy csak pozitívan.

[instagram]Bhfg0AqhIsV[/instagram](Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés