Kövess minket

Bulvár

Szentségtelen dolgokat írt egy lelkipásztor Nicki Minaj képe alá

Mi Fenék ki vagy a mennyekben.

Megosztva

Forrás: Instagram

Nicki Minaj Instagramja egy valóságos kangyűjtőhely. Mivel az énekesnő, rapper minden második képe írható úgy le, hogy „szexi” vagy „uhhh”, ezért a kommenteket is ehhez igazodva, magukból kivetkőzött férfiak írják, akik úgy próbálják felhívni magukra a milliomos, sikeres nő figyelmét, hogy leírják mennyire megszexualizálnák. Ami nyilván nem jön be.

Nem volt ez másként Nicki egy héttel ezelőtti posztjánál sem, ahol épp a fenekéről posztolt, íme:

[instagram]BXs-HXIBFfE[/instagram]
A kép azóta begyűjtött 1,3 millió lájkot, és persze tengernyi „ezt meg azt csinálnék veled” kommentet, köztük egyet
Elder William Henry Dewberry III-tól is, aki nem mellesleg egy pap Tennessee-ből. A profilja szerint „Istenfélő ember & lelkipásztor” Dewberry igen pontosan leírta miket művelne a kép fókuszában lévő hátsóval, és akkor most pironkodva idézzük, khmm: „Nagyon kienném azt a popsit” + 5 nyelvöltős emoji, csak hogy tudjuk TÉNYLEG nagyon kienné. 

[twitter]https://twitter.com/therealibk/status/896791189084528640[/twitter]
Szerencsétlenségére az internetnél nincs nyitottabb hely a világon, így aztán hamar felfedezték a többi komment közé amúgy könnyen beolvadó hozzászólás eredetét, és a papnak magyarázkodnia kellett. Szerinte valaki csinált egy kamu profilt a nevében, és igazából nem is ő posztolt. Ami érdekes magyarázat, tekintve, hogy a profil már több mint egy éve létezik, pont mint a felesége.

(Noisey)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés