Kövess minket

Bulvár

Szépségkirálynővel jött össze G.w.M

Megosztva

Magyar sztárpár alert! G.w.M összejött Kulcsár Edina szépségkirálynő, modell, és műsorvezetővel. A pár közös fotóval hozta a nagyvilág tudtára a hírt, amit mindketten megosztottak az Instagram oldalukon, és egy „Bűn és bűnhődés” hosszúságú leírást is csatoltak hozzá.

A rapper a saját posztjában leírja, hogy már régóta nem működött a korábbi kapcsolata, egy ideje külön éltek a párjával, de a gyerekek miatt megmaradt így is a jó viszony. Most viszont új szerelem érkezett az életébe, aki nem más, mint Edina.

Ez a szerelem annyira intenzív , erős és őszinte , hogy elképzelni nem tudtam volna hogy létezik ilyen . Az érdek és feltétel nélküli szerelem , őszinte megbecsülésen , és a felhőtlen boldogságra épül az egész . Lehet sárral dobálózni , lehet mondani bármit , de felesleges mert az őszinte szerelem győzött , mindent vitt . A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az hogy egymás életében rondítottunk volna bele ! Mindenkinek szívből kívánom hogy , átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk! Ennek a lánynak a neve : Kulcsár Edina” – fogalmaz G.w.M, majd leszögezi, hogy többet nem fog beszélni a kapcsolatukról nyilvánosan.

Kulcsár Edina elég hasonló köröket fut le a hosszú posztjában. Leírja, hogy már nem működött korábbi párjával, Szabó „Csuti” Andrással a kapcsolata, de betoppant életébe az új szerelem, aki nem más, mint a rapper a képen, G.w.M aka Varga Márk. Ő is kihangsúlyozza, hogy a szakításnak és az új szerelemnek nem volt köze egymáshoz.

A dolog pikantériája, hogy a pár elvileg pont Edina exe, Csuti által ismerkedett meg, a modell szerepelt is G.w.M „Hello” című tavalyi klipjében, ahol egy szerelmespárt játszanak. Edina amúgy énekesnőként is ki akarja próbálni magát, ki tudja, lehet az első dalára egy G.w.M verze is felfér majd.

(24.hu, Blikk)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük