Kövess minket

Aztaa

Szeptember 8-tól kezdődően Travis Scott menüt is lehet kérni az amerikai McDonald’s éttermekben

A Sprite-ból ezúttal kihagyják a köptetőt.

Megosztva

Forrás: McDonald’s

Előző héten még csak találgattuk, hogy pontosan mit takar majd a Travis Scott és a McDonald’s titokzatos kollabja, most viszont már biztos: egy a rapper nevével fémjelzett menüt indít útjára a gyorsétteremlánc Amerikában, a cél pedig a Z generáció megszólítása.

A szeptember 8-tól kapható menü La Flame kedvenc mekis kombinációját tartalmazza majd, egy sajtos, baconos, salátás McRoyal, közepes burgonya BBQ szósszal, és egy Sprite…köptető nélkül. A válogatás 6 dollárba (átszámítva kb. 1800 forintba) fog kerülni, és az éhes Scott rajongók október 4-ig bezárólag kérhetik a pultnál. Az eddig csak pletykált kollabról most már Travi is posztolt.

[twitter]https://twitter.com/trvisXX/status/1301518351466770432[/twitter]
Az akció ideje alatt a mekis dolgozók a rapper Cactus Jack kiadója által tervezett pólókban szolgálják majd ki a vendégeket. A partnerséggel a McDonald’s nem titkolt célja a fiatalok, azon belül is a Z generáció megragadása, a gyorsétteremlánc ugyanis az ismertsége ellenére nehezebben fogja meg az egészséges életmódot preferáló fiatalokat. Arról egyelőre nincs hír, hogy a meki kiterjeszti-e más országokra is az akciót.

[twitter]https://twitter.com/nicholasinsley/status/1301518570891939840[/twitter]
(Business Insider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük