Kövess minket

Események

Szeptember végén rendezik az első magyar TikTok fesztivált

És kiválasztják az Év TikTokkerét is.

Megosztva

Forrás:

A musical.ly és a Vine szellemi örökségét továbbvivő TikTok applikáció hihetlen sikereket könyvelhetett el az elmúlt egy évben. A platformon rövid zenés és vicces videók milliói vannak fent, de ez még magába kevés lett volna ahhoz, hogy meghatározó erő legyen a társadalomban, ahhoz az kellett, hogy az először Facebookról, majd Instagramról elmenekülő fiatalok új otthonuknak jelöljék ki. Ennek köszönhetően új szubkultúrák (pl. az E-Girl / E-Boy) nőttek ki mostanában a helyén, és már egyes zenei előadók is megpróbálnak úgy tenni, mintha érdekelné őket az app és nem azért lennének fent, mert ezzel elérik a 12-18 éves korosztályt. 

Az app itthon is tartolt, most pedig saját fesztivált szentelnek neki, melyen a hazai TikTok influenszerek is megjelennek majd. Ez a TikTOP Fest & Award 2019 nevű esemény lesz, az év TikTok eseménye, ahol az év TikTok videóját, TikTokkerét és TikTok Felfedezettjét díjazzák egy Gálaműsor keretein belül. A helyszínen rögtönzött TikTok versenyek és challenge-ek. Közös TikTok vagy szelfi a megjelent influenszerekkel, TikTok influencer show és közönségtalálkozó Szász Dorinával, Zsigmond Angiival, Kitti Lédával, Varga Bettinával, Nasz Danival, Amandával, Sóvári Márkkal, és találkozó további 30+ TikTok sztárral. Horus x Marcus, Rico & Miss Mood és Szabyest lemezbemutató koncert. De a listában nagyon furcsa programok, például műtehénfejés, és részegszimuláció is szerepel.

Az este során itt osztják ki az “Év TikTokkere”, az “Év TikTok Videója” és az “Év TikTok Felfedezettje” díjakat a szavazatok és a zsüri döntése alapján. Mindez szeptember 29-én az Akvárium Klubban 4200 Ft-os belépővel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés