Kövess minket

Hiphop

Szeptemberben érkezik a Brockhampton negyedik, Iridescence-re keresztelt stúdióalbuma

A kedvenc fiúbandánk visszatér.

Megosztva

Forrás: Genius

 Ősszel friss koronggal jelentkezik a kreatív baráti társaságból alakult, általunk is bemutatott kollektíva, a Brockhampton – értesít a tagok Instagram oldalán felbukkanó promófotó.

Az erős, decemberben lezárult Saturation-trilógia után május elsején jelentette be a csapat, hogy a sorban negyedik cumó már a nyár kezdetén, egészen pontosan júniusban robban, és a Puppy név alatt fog futni. Aztán váratlan szakítás következett: a drogproblémái mellett szexuális zaklatással -és visszaéléssel, zsarolással és nemi erőszakkal vádolt társalapítót, Ameer Vannt kitették a krúból, így halasztódott a belengetett release date is, majd a srácok váratlanul az amerikai turnéjukat is lemondták.

A nagy szívfájdalommal és gyötrődéssel járó búcsú láthatóan megviselte mindkét oldalt, a hiphop történelem első boybandje pedig újratervezésre kényszerült. A munkálatok el is kezdődtek, a barátok pedig Jimmy Fallonnél nyomták el a Tonya-t, avagy a legfrissebb szerzeményt, ami a Puppyról The Best Years Of Our Lives-ra átkeresztelt LP első kislemezeként futott be. (Később a Pencil is felmerült, mint lehetséges title.)

Aztán embereinknek saját rádióműsora lett, ennek keretében jött pár tematikus single: elsőnek a 1999 WILDFIRE, aztán a 1998 TRUMAN, végül a 1997 DIANA és a Don’t Be Famous. Alig kellett aztán eltelnie pár hétnek, a tegnapi nap során egy promófotó bukkant fel az Instagramon, amit végül minden tag kivétel nélkül feltöltött a profiljára. A képen egy ismét megáltoztatott, viszont véglegesnek tűnő Iridescence felirat áll. A Londonban készült anyag szeptembertől lesz pörgethető.

Instagram post by kevin abstract * Aug 26, 2018 at 9:39pm UTC

111.4k Likes, 5,267 Comments – kevin abstract (@iansimpson) on InstagramEgyéb információ, vagy tracklist egyelőre ismeretlen, a team feje, Kevin Abstract viszont több tweetben is megerősítette a közelgő cucc eljövetelét: ”új zene, új érzések, iridescence.” – írta a hálálkodó bejegyzései mellett. Az Iridescence lesz a Brockhampton első stúdióalbuma az RCA Records égisze alatt, akikkel még tavaly kötöttek 15 milló dolláros szerződést a fiúk. Várós.

kevin abstract on Twitter

not tryna lead anyone on or anything i just want us to keep making stuff we’re proud of and put it out when we’re ready i mean it from the bottom of my heart when i say thank you for your patience. iridescence

kevin abstract on Twitter

not tryna lead anyone on or anything i just want us to keep making stuff we’re proud of and put it out when we’re ready i mean it from the bottom of my heart when i say thank you for your patience. iridescence

kevin abstract on Twitter

brand new music brand new feelings iridescence

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés