Kövess minket

Aztaa

Szerelem a 4 fal között!

A szerelem egy olyan életérzés, melyről minden ember máshogyan vélekedik. Valaki mondja; van, aki érzeteti, valaki pedig videóval mondja el, hogy milyen is. A következő videó egy olyan nézőpontból mutatja be a szerelmet, melyből – kívülállóként – talán még nem is láttuk… Nem csoda, hogy futótűzként robbant be és hódította meg a világot.

Megosztva

 

Kislányként szinte minden lány a szőke hercegről álmodozik, de később, ahogyan ifjú hölgyekké cseperednek, minden megváltozik. Van, aki már óvodás, majd kisiskolás korban találkozik a szerelemmel, de a valódi gyengéd érzelmek sokszor még 20 éves kor felett sem alakulnak ki. Fokozatosan rájövünk, hogy a párkapcsolat nemcsak móka és kacagás, és mivel nem egy romantikus lányregény szereplői vagyunk, ezért a happy end sem mindig kézenfekvő. Jack Tew-t pontosan ez ihlette meg. Az angol filmes egy nagyon megható rövidfilmet készített a szerelemről, melynek a címe Me &You.

[vembed youtube=”aN1R6fvTEJo” ]

Jack Tew kisfilmje egy kapcsolat életét mutatja be egy fiatal páron keresztül. A történet mindvégig egy franciaágyon játszódik, és a párt felülről csak egy kamera veszi. A sztori azzal kezdődik, hogy fiú berohan a szobába, és megpróbál a lehető leggyorsabban kitakarítani, hiszen a lányt várja. Hamarosan megérkezik a lány. Egy darabig mindketten zavarban vannak, de ahogyan a feszültség oldódik, úgy elcsattan az első csók is. És innentől nincs megállás, a legtöbb szerelmeshez hasonlóan minden percüket együtt töltik. Együtt filmeznek, fotókat készítenek, sokat beszélgetnek, és végül össze is bútoroznak… De a tündérmese nem tart sokáig, a dolgok elkezdnek megváltozni. Megszűnnek a beszélgetések, és ahogyan beborul az idő, a kapcsolatuk is viharosabbá válik. Egyre többet veszekednek és a lány is hirtelen eltűnik a szobából. A fiú, aki teljesen összeomlik, pedig több hétig nyalogatja a sebeit… Hogy a mi történet vége? Nézd meg!

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés