Kövess minket

Bulvár

Szeretnétek Taylor Swift telefonszámát?

A Twilight Jacobjától megkaphatjátok az énekesnő telefonszámát. A vérfarkast alakító színész ezzel tört be a social media világába.

Megosztva


Taylor Lautner sokáig tartózkodott a közösségi médiától, azonban 2016 meghozta számára az áttörést. Mivel nagyon újoncnak érezte magát ezen a platformon, így segítséget kért két jó barátjától. A humoristát Adam Sandlert és David Spade-t kérte fel, akivel Sandler együtt szerepelt a Nagyfiúk című nagy sikert aratott vígjátékban.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/TaylorLautner/videos/vb.129280043816404/1032653106812422″ ]

Lautner első posztjában elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy ilyen sok időbe telt neki, mire őt is beszippantotta a közösségi média világa. Megköszönte két barátjának, hogy segítségére siettek első posztjának elkészítésében.

movies love girl kristen stewart boy

Az első videója arról szól, hogy Adam Sandlerrel azon tanakodnak, hogy mi legyen az első posztja. A komikussal, viszont rosszul járt, mert Lautner összes ötletét leszavazta. Hátraszaltóval aratott volna világsikert a weben, de Sandler elmondta, hogy ezt már megcsinálta korábban. Sok egyéb ötlet is felvetődött, de a nyerő az lett, hogy „dabbing” névre hallgató táncot járják el együtt. Ebbe Sandler bele is ment volna, ha a kutyája nem ellenezte volna a dolgot.

Lautner nem adta fel és a Spade-hez fordult. Ő vonakodott az ötlettől, de amint felajánlotta neki Taylor Swift számát, már hajlott is az ötletre. A színész és az énekesnő 2009-ben alkotott egy párt, de mindössze csak 3 hónapig. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés