Kövess minket

Hiphop

Szerinted ki nyerte Tyler, the Creator és Kanye West versenyfutását?

Az alábbi cikkből kiderül, hogy ki a gyorsabb kettőjük közül!

Megosztva

Kanye West-nek nagyszerűen telt ez hétvégéje (is). Pénteken a Coachella fesztiválon lépett fel  A$AP Rocky-val, majd a koncert után Tyler, the Creator-ral futott versenyt! És, itt most nem a minél jobb toplistás helyezésekről van szó, hanem valódi, hús-vér emberek, hihetetlen megmérettetéséről. Na jó, ez kicsit azért túlzás…

A két rapper a fesztiválon, a backstage-ben találkozott egymással, ott múlatták az időt, majd egy óvatlan pillanatban kitalálták, hogy megnézik melyikük a gyorsabb. A fogadóirodákban valószínűleg Tyler-t adták volna kisebb odds-szal, hiszen tizenhárom évvel fiatalabb, mint Kanye. És nem mellékesen a lábai is hosszabbak.

A futóversenyt aztán valóban Tyler nyerte meg, métereket verve Kanye-re, aki aztán a videó végén elégedetlenül jegyzi meg, hogy valaki az útjába állt és ezért nem tudott teljesen felgyorsítani. És ezért vesztett.

Nekünk mindenesetre nem úgy tűnt. Az ODD Future vezetője sportnyelven szólva végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott, már-már Usain Bolt-ot idézve futásával.

Az eseményről, hála az égnek felvétel is készült, amit már több ezren néztek meg. Te se maradj le!
Íme, a videó:

[instagram]BEQSsU-M3x_[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés