Kövess minket

Hiphop

Szétnyerte magát Drake a Billboard gálán

Még senki nem nyert egyszerre ennyi arany mikrofont.

Megosztva

Forrás:

Tizenhárom díjjal, köztük a legjobb előadónak járó szobrocskával távozott Drake a tegnapi Billboard Music Awards-ról. Még soha senki nem nyert ennyi díjat a gálán, korábban Adele volt a csúcstartó, de a torontói rappernek még őt is sikerült leköröznie. Köszönőbeszédeiben kiemelte az este műsorvezetőit, Vanessa Hudgens-t és Ludacrist, valamint mentorát Lil Wayne-t, és a Meek Mill-es szakítás után ismét spanci Nicki Minaj-t is. 

[twitter]https://twitter.com/BBMAs/status/866488752469819393[/twitter]
A legfontosabb „Legjobb Előadó” díjon kívül Drake a Top Rap Előadó, Top Rap Album, Top Rap Turné, Top R&B Dal, Top R&B Kollab, Top Hot 100 Előadó, Top Billboard 200 Előadó, Top Streaming Dal, Top Eladások, Top Streaming Előadó, Top Férfi Előadó és Top Billboard 200 Album címeket is megkapta egy évre, ami azt mutatja, hogy a Billboardnak röhejesen sok díjkategóriája van. Az énekes / rappert amúgy összesen 22 kategóriában jelölték.

Drizzy a folyamatos hálálkodások között egy performanszot is lenyomott, méghozzá azzal a Gyalchester című számmal, aminek egy magyar srác volt a producere. A full fehérbe öltözött Drake a Bellegio hotel és kaszinó szökőkútjai közepén rappelte végig a számot, miközben a zenével szinkronban lévő tűzijáték dobta fel a már amúgy is emelkedett hangulatot.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés