Kövess minket

Aztaa

Szexeljenek a dán fiatalok!

Kevés a dán bébi.

Megosztva

spies

A dán társadalom elöregedőben van, sajnos ez a szomorú tény. Világszerte több országban, többek között Magyarországon is küzdenek ez ellen, ám a dán kormány egy egészen egyedi módját választotta a születések növelésének.

Úgy gondolják, hogy a párok a nyaralásuk ideje alatt vannak a legtöbbet együtt. Ezért szeretnék, ha minél több fiatal pár menne el nyaralni, így felajánlanak 40 ezer forintot arra, hogy jól érezzék magukat. Egy korábbi akciójukban kicsit bőkezűbbek voltak, ugyanis akkor az egész nyaralást fizették, ráadásul 3 évnyi babakelengyét is hozzáadtak a támogatáshoz, persze csak akkor, ha bizonyítani tudták, hogy a baba a nyaralás ideje alatt fogant.

Most egy kisfilmmel is próbálják gyerekvállalásra bírni a párokat, amelyben a nagymamákat helyezik előtérbe. Szeretnék ugyanis, ha mindenki megtapasztalná, milyen, ha unokája van, és különböző élethelyzeteket mutatnak be, ami növeli a szexuális vágyat, és többek között ide sorolják a közös vakációt is

Nemrégiben egy statisztika azt is kimutatta, hogy a dán babák 10%-a a nyaralások alatt fogan meg, így nem lőtt annyira mellé a dán kormány a támogatással. Tehát dán fiatalok, pihenésre és szexre fel!

[vembed youtube=”B00grl3K01g” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés