Kövess minket

Stílus

Szexepil milliókért!

Konkrétan kettő, ropogós amerikai dollárért. Igen, a legújabb luxuskategóriás melltartóról beszélünk, amit egy elegáns show keretében a világ egyik legszexisebb modellje mutathatott be.

Megosztva

A Victoria’s Secret képviselői elárulták, hogy nagy durranásra készülnek az év vége felé. Az egyik legnagyobb fehérnemű-márka egy igazi kuriózummal készült, mely a Fantasy Bra nevet kapta. A melltartó ára csillagászati, sőt annyiért már azt is elvárhatnánk, hogy minimum egy mesét elmondjon viselőjének. Az okos cicifixre még várni kell, azonban a Victoria’s Secret terméke sem kutya. Díszítőelemei között csupa drágaság szerepel: arany, drágakövek és egyéb fémek. Már csak anyagából is kifolyólag a melltartót nem mutathatta be akárki, a megtiszteltetés a topmodellt, Lily Aldridge-t érte, aki már több éve kölcsönzi arcát a márkának.

[instagram]9lXy3Fv34a[/instagram]

„Végre valóra váltak az álmaim. Nem hiszem el, hogy eljött ez a nap.” – írta Instagramján a szépség, melyhez természetesen képet is megosztott. A melltartó elkészítésében szerepe volt az ékszerésznek, Mouwadnak is. A tradicionális anyagok mellett a fehérneműre rákerült fehér és rózsaszín arany, valamint topáz, zafír és gyémánt is, a díszítéshez pedig briliánsokat használtak. Az ára pedig az anyagokhoz mérten már-már csillagászati, ezért, ha van felesleges kétmillió dollárotok, akkor most már tudjátok, hogy mibe fektessétek!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés