Kövess minket

Elektronikus

Szexuális zaklatással és totális seggfejséggel vádolják a kanadai dubstep DJ-t, Datsikot

Több lánynak is van vele története.

Megosztva

Forrás:

A kanadai EDM és dubstep DJ, Datsik lemondta a turnéjának összes jövőbeni állomását, miután több lány is megvádolta szexuális zaklatással. A 29 éves zenész, akinek az igazi neve Troy Beetles, Facebook oldalán jelentette be, hogy lemondja a fellépéseit, beleértve a fesztivál dátumait, egyúttal megköszönte a támogatást a rajongóinak.

[fbpost]https://www.facebook.com/djdatsik/posts/10161653334065206[/fbpost]

Az egész ügy egy pár Twittere kikerült Facebook beszélgetéssel indult, ahol lányok olyan sztorikat osztottak meg, amelyek alapján Datsik ha nem is feltétlen erőszaktevő, de mindenképp egy nagy seggfej. Volt olyan történet, hogy egy lányra letolt bugyival, matt részegen, lehányt pólóban találtak egyedül, miután állítólag együtt volt Datsikkal. Egy másik történet szintén arról szólt, hogy Datsik otthagyott egy lányt egyedül totál részegen, pedig tudta, hogy a lánynál nincs telefon és egyedül nem tud hazajutni. Ez a lány írt is a DJ-nek másnap egy SMS-t, mivel nála maradt a zenész kabátja, mire Datsik azt válaszolta, hogy ne keresse többet, mivel komoly barátnője van. De vannak backstage sztorik viszonzatlan közeledésről is, ahol Datsik annak ellenére nyomult lányokra, hogy azok látványosan nem akartak tőle semmit. 

[twitter]https://twitter.com/_princesssjay/status/973998406837391362[/twitter]

A DJ menedzseréről is vannak történetek. Két lány állítólag azért nem találkozhatott Datsikkal, annak ellenére, hogy megnyertek egy személyes találkozót vele egy nyereményjátékon, mert a pasijukat is vitték magukkal. De az is előfordult, hogy „Tuls A” feliratú nyakbaakasztókat adtak a lányoknak, ami ha tükörbe néztek azt adta ki, hogy „A slut”, azaz „egy ribanc”. 

A sztorikra reagálva Datsik először kiadott egy közleményt, amiben a felelősségét nem ismerte el, csak annyit mondott, hogy ő minden emberrel törődik, és hogy soha nem viselkedne így. A nyakbaakasztós sztoriról és pár korábbi nemi erőszakon viccelődő tweetről azt mondta, hogy az arcot, aki ezeket csinálta / írta már kirúgták. Több kollégája, köztük Flux Pavilion, Krewella, és Alison Wonderland is kritizálták a semmitmondó nyilatkozatot. A kínos dolgok viszont itt nem álltak meg, miután Datsik kritikusai előrángattak egy 2013-as számot, amelyben a producer is rappel, méghozzá egy átbulizott, piálós éjszakáról, ahol a lánynak „már késő nemet mondania„. 

A botrány kipattanása után több fesztivál és partiszervező dobta Datsikot a lineupjából, később pedig az ügynöksége is szerződést bontott vele.

[vembed youtube=”tA-bQ-vx7mc” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés