Kövess minket

Sziget

Sziget Fesztivál Izraelben is?

Izraelben is megrendezhetik Európa egyik legnagyobb fesztiválját.

Megosztva

Forrás: Sziget.hu

Augusztus 9-én indul idén a Sziget fesztivál, de jövőre már lehet nem csak itthon, de külföldön is megrendezik.

Kádár Tamás, a Sziget Kft. cégvezetője a Népszavának elárulta, hogy egy Sziget fesztiválhoz hasonló rendezvény megszervezéséről tárgyalnak, melyet Izraelben rendeznének meg. A helyszín Tel-Aviv környéke lenne. A Sziget fesztivál márkajelzése valahogyan megjelenne az Izraeli fesztivál elnevezésében is, de a lap információi szerint idő híján idén még nem rendezik meg az eseményt.

A Sziget Kft. helyi partnere a Zappa Group lenne, mely korábban olyan ismert előadókat csábított Izraelbe, mint például David Guetta, Bobby McFerrin, Chick Corea, a Prodigy vagy a Pet Shop Boys.

Kádár Tamás arról is beszélt, hogy ebben az évben kisebb bevétellel zárhat a budapesti feszt, mely idén ünnepli negyed évszázados fennállását. A hetijegyek 14 ezer forintot drágultak tavalyhoz képest (99 ezer), de a napijegyekért is ezer forinttal többet kell majd fizetni (22,500 a bejáratnál), míg a sör ára 700 Ft lesz. Időarányosan kevesebb jegy fogyott idén, mint tavaly, a külföldi-magyar vendégeloszlás pedig pont fele-fele lesz a várakozások szerint.

A hét nap alatt közel 1000 program lesz látható 60 helyszínen elszórva, érkezik P!nk, Macklemore, Wiz Khalifa, Major Lazer és a The Chainsmokers is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés