Kövess minket

Stílus

Színezz és relaxálj!

Ebben a felgyorsult világban nemcsak az életritmusunk változott meg, hanem a relaxációs szokásaink is, melyre már megoldást is találtak, sőt nem is akármilyet.

Megosztva

A felnőtteknek készült színezőkönyvek nem mindennapi relaxációt kínálnak. Nem kell hozzájuk sok dolog, csak színes ceruzák, esetleg filc, egy kis kreativitás és persze tengernyi idő. Ebbe a pihentető tevékenységbe nagyon könnyű belefeledkezni, a csodáson megrajzolt indák tekergő vonalai, a bogyók, a virágok és a levek szinte azonnal rabul ejtenek.

[vembed youtube=”PVjuVZUqRdw” ]

A felnőtt színezőkönyvek villámgyorsan törtek utat maguknak. Az Amazon TOP 20 kiadványában két felnőtteknek szóló színező is szerepel. Egy brit illusztrátor, Johanna Basford felnőtteknek szóló kifestőkönyve a legfelkapottabb színezőkönyvek közé sorolható. Az illusztrációkat a szerzői nagyszüleinél, a skóciai Arran-szigeten tett látogatások inspirálták. Ezek a könyvek már nem csak külföldről szerezhetőek be, hanem a fordításoknak köszönhetően már a hazai könyvesboltok polcairól is levehetőek. Sőt, a népszerűségüknek hála már belefuthatunk magyar rajzolók munkáiba is. Ha esetleg tennél egy próbát, a relaxációs zenéről se feledkezz meg:

[vembed youtube=”eBsW9SxCcwg” ]

 

(Fotó: Getty by Istock)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés