Kövess minket

Aztaa

Színpadon is bemutatják Bom első könyvét, a Tiplit

Miközben „kénytelenek” újra kiadni a regényt.

Megosztva

Forrás:

Három évvel a megjelenése után újra kiadják Krausz Attila – aka Bom – Tipli című, elsősorban fiataloknak szóló regényét. A könyv a DSP otthonának tekinthető Bloose Broavaz (zenei) kiadó jóvoltából került nyomdába 2017-ben, mostanra viszont kipörgött a teljes készlet – jöhet tehát a második kör, ezúttal azonban nem a BB, hanem a Bakter könyves gondozásában lát napvilágot az írás, megújult borítóval, de a régi, 1500 forintos áron. (Ugyancsak tőlük szerehető be Bom második regénye, a némileg komolyabb hangvételű Sorsfonalak is.)

Szintén a Tiplivel kapcsolatos hír, hogy a könyv cselekményét Vidovszky György rendezésében színpadra viszik Budapesten, a Kolibri Pince falai között. A próbák már javában zajlanak, a premierre, helyesebben a nyilvános főpróbára bő két hét múlva, március 12-én, délután öt órától kerül majd sor. Ezt még – előreláthatólag – öt másik előadás követi egészen április végiég. A darabban szerepel egyébként Bom testvére, Krausz Gábor is, aki a Kolibri színház oszlopos tagja.

Minderről a DSP rappere számolt be a közösségi felületein tegnap egy rövid, de annál hangulatosabb videó kíséretében. És ha már DSP, alább csekkolhatjátok a srácok legfrissebb klipjét, a hétfőn debütáló Tanárokat.

[vembed youtube=”82J-_rjfxRM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés