Kövess minket

Hiphop

Szintet lépett a Bone Thugs-N-Harmony és a Migos harca, Layzie Bone diss trekkel üzent az atlantai triónak

Amiben 21 Savage is kapott pár keresetlen rímpárt.

Megosztva

Forrás:

December közepén kezdett egyszemélyes háborúba a Bone Thugs-NHarmonyból ismert Layzie Bone a Migos ellen, mert Quavo az XXL Magazin téli kiadásban azt találta mondani, hogy ők – mármint a Migos – a hiphop történetének legjobb, legsokoldalúbb csapata. Megszokhattuk már, hogy az ilyen és ehhez hasonló kijelentések nem ritkán, sőt majdnem minden esetben mélységes gyűlölet cunamit indítanak el, bár inkább a hallgatók szoktak egymás torkának esni kedvenceik miatt, ami aztán szájkaratézásban csúcsosodik ki a különböző kommentszekciókban.

Quavo véleménye viszont annyira rosszul érintette Layzie Bone-t, hogy képtelen volt visszafogni magát és a közösségi médiában kezdte bombázni az atlantai krút. Szerinte ugyanis a Migos tette tönkre a rap-zenét, meg amúgy is, ők csak kis csicskák a kilencvenes években hasító Bone Thugs-N-Harmonyhoz képest.

[instagram]BrbBK7SHaB9[/instagram]
A válasz sem váratott sokat magára: Quavo azzal lőtt vissza, hogy nekik sokkal több pénzük van, ez persze olaj volt a tűzre, Layzie még jobban felhúzta magát.

Néhány dühös hozzászólást követően tegnap egy diss trekket dobott ki, Let Me Go Migo címmel, melyből megtudhatjuk, hogy egyáltalán nem a Migos, hanem a Bone Thugs minden idők legmenőbbje, továbbá örülne, ha az atlantai hármas mutatna némi tiszteletet, főleg az idősebb előadók irányába. Még 21 Savage sem kerülhette el a sorsát, miután határozottan kiállt a srácok mellett Instán: Layzie vele kapcsolatban azt hozza fel, hogy bántóan átlagos a flowja.

[vembed youtube=”njo-MSDtgBY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés