Kövess minket

Stílus

Szivárványos őrület!

Ha azt gondolnád, hogy a divat nem tud számodra már több meglepetést okozni, akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk.

Megosztva

szivfr3

Egy új frizura „divat” terjed az interneten, ami legjobban talán a szivárványhoz hasonlítható, azzal a cseppnyi eltéréssel, hogy a hajkorona a szivárvány neon árnyalataiban pompázik.

Az internetnek köszönhetően a legújabb hóbortok úgy szaporodnak, mint a gomba. Ez alól sajnos a frizurák sem kivételek. Azt gondolnánk, hogy a digitális hajpróbától kezdve az effektes szürke ötven árnyalatos stílusig már mindent láttunk, azonban nem! Itt egy újabb őrület!

Az Instagramon egy láncreakció indult el, melynek középpontjában az extravagáns színes, neon hajfestés vagyis a color-blocking áll. A teljesen új hóbortnak rövid idő alatt nagyon sok rajongója akadt, hiszen a technikának köszönhetően bármilyen színű ruhadarabot viselhetünk, mindig passzolni fog az outfithez. Amennyiben ezt a frizurát választjuk, teljesen biztosak lehetünk abban, hogy egyediek leszünk, mert minden csak a kreativitáson és a fodrász ügyességén múlik. Fontos, hogy egyenletesen kerüljön fel a festék, akár függőlegesen vagy vízszintesen készüljön a szivárványos hatás.

És te kedvet kaptál ezekhez a merész darabokhoz?

szivfr

szivfr2

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés