Kövess minket

Hiphop

Szívproblémája van Krúbinak, 2020-ban már biztos nem ad koncertet

Megosztva

Forrás:

Krúbi bejelentette, hogy idén már biztosan nem áll színpadra, mivel egészségügyi problémái adódtak. „Van egy kis para a szívemmel„- kezdte a bejelentést közösségi oldalain. Pontosan nem írta le, mi a probléma, de Instagramos mémjéből kiderül, hogy a szívizmával van baj.

„Egy kórházazós és vizsgálatokat elvégzős hetet követően úgy néz ki, megmaradok és felépülök, viszont ez nem megy máról holnapra. Olyan koncerteket pedig nem szeretnék adni, amelyeken nem tudok 100%-ot adni, márpedig akik láttak már színpadon tudják, hogy nem egy mikrofon állvány mögött ácsorgós előadó vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy idén nem lesz Krúbi koncert, hogy megadjam magamnak az időt, hogy rendesen felépüljek” – írta, majd hozzátette, hogy reményei szerint jövőre a koncerteket érintő korlátozásokat is feloldják, így nem csak újult erővel, de szabadabb környezetben tudja turnéra vinni „Ösztönlény” című, márciusban megjelent albumát.

Addig is vigyázzatok magatokra, és ne aggódjatok, azért hallotok még rólam idén, készülget pár izgi dolog” – zárta sorait sejtelmesen.

[fbpost]https://www.facebook.com/azigazikrubi/photos/a.1950824961909666/2783104818681672/?type=3&theater[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés