Kövess minket

Film

Szívrohamot kapott Carrie Fisher, kórházban ápolják

Szívrohamot kapott, ezért kórházba kellett szállítani Carrie Fishert, a Star Wars-filmek sztárját, akit a nagyvilág Leia hercegnő 1977-es megformálása óta ismer.

Megosztva

A 60 éves színésznő egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot péntek délután, a TMZ celebportál értesülései szerint már a repülőn újra kellett éleszteni.

Szemtanúk beszámolója szerint a színésznőnek leállt a lélegzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst. Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték Los Angeles-i kórházba. Az első értesülések szerint állapota válságos. Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik. „Nem lenne korrekt azt mondani, hogy stabil (az állapota). Nem azt mondom, hogy jól van, de azt sem mondom, hogy nincs jól” – fogalmazott.   

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán. A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részében is láthatták a híres szerepben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés