Kövess minket

Hiphop

Szó sem lehet spanglizásról, amikor Tyler, The Creator stúdiózik

Munka közben nincs lazulás. Sem neki, sem másnak.

Megosztva

Forrás:

Terjedelmes, szinte mindenre kiterjedő interjút közölt Tyler, The Creator-ral a Fantastic Man magazin a minap. Ebből – sok minden más mellett – megtudhattuk, hogy a rapper tökéletesen absztinens életet él, vagyis nem csak, hogy nem iszik, még a fűtől is igyekszik olyan távol tartani magát, amennyire csak lehetséges. Baromira nem tolerálja például, ha valaki stúdiózás közben gyújt rá egy spanglira, mint az elő is fordult egy korábbi alkalommal, amikor A$AP Rocky-val rögzítették közös számukat, a Potato Salad-et.

„Bementem a szobába, kivettem valaki kezéből az éppen megtekert bluntját, a földre dobtam és összetapostam. Aztán megmondtam a többieknek, hogy ez így nagyon zavaró. Abba kell hagyni a spanglizást, hiszen dolgozni mentünk oda, nem pedig partizni. Egyszer, egy éjszakát mindenki kibír tiszta fejjel.”

Tyler amúgy nem csak a stúdióban józan, a hétköznapokban sem használ semmilyen tudatmódosító szert. Az alkohol speciel sosem volt opció számára.

„Soha nem láttam senkit úgy lerészegedni, hogy arra gondoltam volna, ezt nekem is tolnom kellene. Sikeresen elhitettem magammal, hogy nekem semmi szükségem a kibaszott piára. Sokkal inkább motokrosszoznék, az való nekem.”

Az interjúból az is kiderül, hogy az Outkast-ből ismert André 3000 volt számára az etalon fiatalon. Példaképként tekint rá, nem csak a zene miatt. Egy ponton az is kiderült, hogy a következő lemeze a szerelemről fog szólni.

[instagram]Bn6UEGfhQIM[/instagram]
A szexuális irányultságát firtató kérdéseket viszont kikerülte, pontosabban nem válaszolt rájuk. Csupán annyit ejtett el, hogy hidegen hagyja, ha melegnek gondolják az emberek, vagy esetleg biszexuálisnak (amit ő maga pedzegetett egykoron).

Itt olvasható a teljes interjú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük