Kövess minket

Aztaa

Szobakerékpáron lehet égetni a kalóriát a kínai McDonald’s-okban

Megosztva

Biztos ismerős az érzés, mikor teli hassal, kissé bűnbánóan távozol valamelyik gyorsétteremből, majd inkább gyalogolsz hazafelé, mert az van a fejedben, hogy jobb gyorsan ledolgozni azt a másodpercek alatt becumizott duplasajtburgert. Kínában is gyakran történhetnek hasonló esetek, hisz most több McDonald’s-ban is szobabicikliket helyeztek el, hogy az ember bűntudat nélkül, abban az illúzióban ringatva ehesse a Big Macet, hogy tuti nem rakódik le, hisz tekerek közben.

A meki logóval ellátott szobakerékpárok egyben egy asztal-szék kombóként is funkcionálnak, melyek a falhoz vannak rögzítve. Egyszemélyesek ugyan, de több is található belőlük éttermenként. 

A különleges mekibringák a gyorsétteremlánc tájékoztatása szerint újrahasznosított műanyagból készültek, és szeptember óta tesztüzemmód zajlik, hisz csak két étteremben érhetőek el, Kuangtung tartományban, és egy nemrég nyitott Sanghaj étteremben. A szobabicók amúgy hivatalosan a zöld energia fontosságát hirdetik, hisz a használatukkal energiát lehet termelni, amit aztán többek közt a vendégek a mobiljuk töltésére használhatnak.

A visszajelzésektől függően jövőre lehet további helyszíneken is kiraknak hasonló szobakerékpárokat.

(Hypebae)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés