Kövess minket

Zene

Szomorú, zongorás balladával köszönti az ünnepeket az összetört szívű Swae Lee

Megosztva

Forrás:

A karácsony jó esetben szeretetben, boldogságban és nyugalomban telik. Már akinek, bár úgy tűnik, Swae Lee aligha részesült az áhitatból. A Rae Sremmurd rapper elég melankolikusba kapcsolt az ünnepekre, ezért úgy döntött, egy új dalban, egészen pontosan a “Christmas at Swae’s”-ben sírja ki nekünk bánatát.

A sztorihoz hozzá tartozik, hogy a cucc nem teljesen új: a duó Twitterére tavaly, december 25-én került ki egy meglehetősen népszerűvé és emlegetetté vált 52 másodperces videó, amiben Swae a mostani kész track kezdeményét énekli. [vembed youtube=”Z6d-LbpCghs” ]

Idén szerencsére már a szépen kikevert teljes verziót hallhatja a nagyérdemű, aminek szívbemarkoló refrénje magyarra fordítva körülbelül így szól:

“Nem vagy a karácsonyfám alatt idén karácsonykor,

pedig csak rólad szólt a kívánságlistám

Oh, oh, oh, whoa,

Nem vagy a fagyöngyöm alatt

Oh, oh, oh, whoa,

Hideg az idő ott kinn.”

A Rolling Stone magazin által kissé ironikusan méltatott karácsonyi énekhez vizuál is érkezett, melyben a magányos szerző égősorok és fenyőfák koszorújában egy zongoránál ülve reményvesztetten énekli világmegváltó és megható sorait. [vembed youtube=”7ZR0UU6QjF0″ ]

Ezzel párhuzamosan Swae Lee testvére, Slim Jxmmi is rápörgött a christmas vibe-ra, az ő alkalomhoz illő szerzeményét itt lehet fülelni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés