Kövess minket

Aztaa

Szülése óta először bulizott Nádai Anikó

Egy jó házibuli sokféle lehet, és az igazán bevállalósak helyszín tekintetében sem ragaszkodnak a 4X4 méteres nappalihoz. Különleges partijáratra váltott beszállókártyát Király Viktor, Kulcsár Edina, Nádai Anikó és Puskás Peti. A hírességek egy mindennel felszerelt partibuszon csaptak házibulit, ahova Lotfi Begi, Newik és dj Canard is becsekkolt legmenőbb mixeivel.

Megosztva


A parti a Hősök teréről startolt, ahonnan a sztárok Budapest különböző pontjai felé vették az irányt. A nem mindennapi házibuliban decibelekben, parti snackekben és persze humorban sem volt hiány, Király Viktor, Kulcsár Edina, Nádai Anikó és Puskás Peti ugyanis minden kreativitását bevetette, hogy bebizonyítsa, az ő csapata mutogatásban és szövegelésben is verhetetlen.

„Óriási kaland volt a Lay’s partibusz, a játék pedig  még inkább fokozta a hangulatot. Szeretek bulizni, de közben persze mindig figyelek arra, hogy hol a határ. Ezelőtt a legkülönlegesebb buli helyszínem egy tengerpart volt, ahol fényes nappal ment a tánc és a zene, igazi chill parti volt a homokban” – kezdte Kulcsár Edina.


Edinához hasonlóan, Nádai Anikó sem partizott még sohasem buszon, így nagyon élvezte az extrém helyszínt.

„Szerintem az emberek 90 százalékának egy buszról nem a bulizás jut eszébe, de ez nagyon jó ötlet, és fantasztikus élmény volt. Mióta anyuka lettem, kevesebb idő jut szórakozásra, de most nagyon jó volt egy kicsit kiszabadulni. Korábban is inkább házibulikba jártam, ami rendszerint őrült karaoke-ba fulladt, bár a hangomra nem vagyok igazán büszke” mesélte nevetve Anikó, akitől Király Viktor vette át a szót.


Itthon is nagyon szeretek eljárni szórakozni, de például Amerikában teljesen más a buli kultúra. A kertvárosokban nincs lehetőség klubokba menni, így a nagy családi házakban rendeznek 3 emeletes, óriási bulikat, illetve New Yorkban a tetőpartik okoztak kellemes meglepetést. A bensőséges hangulat mellett az egész várost belátni, tényleg felemelő élmény” – mondta Király Viktor, aki életében először játszotta a népszerű mutogatós, rajzolós játékot.

Puskás Peti csapattársával, Anikóval egy ideig magabiztosan haladt a győzelem felé, majd végül döntetlennel zárult a játék.  „Nekem általában a rajzos feladványok jutottak, és csakis Anikón múlt, hogy nem égtünk le, mert az én kézügyességem katasztrofális kezdte Puskás Peti. – Aztán amikor cseréltünk, és Anikó mutogatott, akkor nyugodtam meg igazán, mert ő valahogy két kanyar között is magabiztosan hozta a pontokat, és még a lehetetlennek tűnő turista szóra is hihetetlen gyorsan rávezetett” – tette hozzá Peti.

Ha kedvet kaptál, jelentkezz te is, és kilenc barátoddal együtt légy részese a partibuszos kalandnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés