Kövess minket

Aztaa

Szürreális kaland egy párhuzamos univerzumban: CGI kentaurrá vált Travis Scott Kate Moss oldalán

Megosztva

Forrás: Dailymail

Mitikus lények képében jelennek meg a Dazed Beauty első címlapján Travis Scott rapper és a világhírű angol modell, Kate Moss – írja a Dazed.

A Dazed magazin beauty témára fókuszáló kiadványa pár héten belül jelenik meg, ennek felvezetéseként futottak be a 3D szkennelési technikával készült cover-fotók.

Travis és Kate Moss egy tíz oldalas, „The Children of Ixion” nevet viselő fiktív sztoriban szerepel majd, melynek célja a Dazed Beauty megfogalmazása szerint a “futurizmus, a technológia és a képzelőerő ünneplése”. [instagram]BtLySgzgJfU[/instagram]

A brutál, monumentális dizájnnal operáló kampányfotókon a két modell egy disztópikus, viharosan apokaliptikus környezetben áll, egyszerre keltve azt az érzést, mintha a Narnia egy hardcore és/vagy high fashion köntösbe ágyazott folytatásának, esetleg egy friss fantasy videójátéknak a plakátját néznénk.

Az “Issue Zero” képeit Darío Alva, Post Malone debütáló albumához borítót kreáló digitális művész és a szintén Posty-val kollaboráló The Travis Brothers készítették.

Ezzel párhuzamosan egy interjút is publikáltak La Flame-mel, ami szintén a Children of Iixion blokkban fog helyet foglalni – a beszélgetést itt lehet elolvasni. 

Forrás: DAZED

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük