Kövess minket

Zene

T-Pain anno depresszióba süllyedt, mikor Usher azt mondta neki, hogy „elbasztad az igazi énekesek számára a szakmát”

Megosztva

A Netflix nemsokára ledob egy nyolcrészes „This Is Pop” című sorozatot, melyben rengeteg híres pop zenész mesél a szakmában eltöltött évekről, köztük az ABBA, Shania Twain, Chuck D, Orville Peck, és a Backstreet Boys is interjút adott a készítőknek. Szintén szerepel a dokuban T-Pain, aki egy igen szomorú történetet is megosztott.

A netre kikerült rövid részletben T-Pain majdnem elsírja magát, miközben felidézi a 2013-as sztorit, mikor egy repülőn ült Usherrel, és épp a BET Awards díjátadóra mentek. Épp szunyókált, mikor az egyik légiutaskísérő felébresztette, hogy Usher beszélni szeretne vele.

„Felkeltem és köszönöttem, volt egy kis csevegés, majd belecsapott a közepébe. „El akarok mondani neked valamit” – kezdte a mondandóját nagyon komolyan. „Elbasztad a zenét” – közölte velem, amit nem értettem, hisz azt hittem jóban vagyunk. „Nem, ember nem érted, elbasztad a zenét az igazi énekesek számára” – mondta, és én nem is bírtam tovább hallgatni, állandóan erre gondoltam ezután, hogy tényleg én basztam el az autotune-nal a zenét? Egy négy éves depresszív periódus kezdődött ezután az életemben” – mondta T.

T-Pain persze valójában nem baszta el a zenét az énekesek számára, továbbra is jól megvannak az auto-tune-t nem használó tehetségek, Twitteren pedig egyre többen követelik, hogy Usher kérjen bocsánatot a korábbi szavaiért.

(Stereogum)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés