Kövess minket

Hiphop

T-Pain szerint a mai hiphop zenékben a beateket szeretik igazán az emberek, nem a rappereket

Megosztva

Több tiszteletetet a hiphop producereknek – így lehetne összefoglalni T-Pain nemrég Twitteren megosztott véleményét. Az auto-tune mester szerint nem kapnak elég megbecsülést a mai beatkészítők, pedig úgy véli, hogy sokan csak az ő alapjaik miatt hallgatnak bizonyos zenéket.

A producerek azok, akik megérdemelnék a figyelmet, mivel ti nem is szeretitek ezeket a zenéket, csak a beateket. Mikor meghalljátok egy bizonyos producer tagjét, leszarjátok, hogy ki rappel rajta, mert rögtön tudjátok, hogy tetszeni fog a beat.” – posztolta T.

Egy másik posztban aztán azt is kiemelte, hogy konkrét nevek említése nélkül is mindenkinek tudnia kéne, hogy kikre gondol. “Észrevettétek, hogy azt mondtam, hogy EZEK a zenék, nagyon is tudjátok, hogy melyik kibaszott zenékre gondoltam, ha egy másik éráról beszéltem volna, akkor azt mondtam volna, hogy AZOK a zenék, értjük egymást, csak nem olvastok a sorok között. Vágjátok?” – tette hozzá, elég egyértelműen a kurrens szcénára utalva.

Habár túlzás azt mondani, hogy az előadók magukban nem sztárok, és mindent a producereiknek köszönhetnek, abban T-Painnek igaza van, hogy a producerek alapjai sokszor legalább ugyanolyan fontosak a mai zenékben, mint maguk a verzék.  Metro Boomin, Murda Beatz, Wheezy, és sok másik producer el is érte, hogy egyenrangúaknak kezeljék őket bizonyos kollab projekteken, többen szólólemezeket is kiadnak, hogy így kapjanak egy kis fényt, mely általában a rappereket éri csak. Mindezek ellenére egy szűkebb réteget leszámítva nem kapnak elég megbecsülést az alapok készítői, pláne ahhoz képest, hogy mennyit raknak hozzá egy dal sikeréhez.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés