Kövess minket

Hiphop

T-Pain szerint Drake „simp” zenét csinál

Megosztva

T-Pain nemrég egy podcast beszélgetés során elemezte a saját régebbi zenéit, majd megemlítette, hogy most már nem ő, hanem Drake a simp király.

Az RnB zenész kifejtette, hogy több korai dala, mint például az „I’m Sprung„, az „I’m N Luv (Wit a Stripper)„, „és a „Bartender” is a nők utáni viszonzatlan vágyódásáról szólt.

Nulla önbizalmam volt akkoriban, emlékszel? Mindig én voltam az az arc, akinek nem volt semmi önbizalma, bármi is történhet, mindig egy lányt kívántam. Az „I’m Sprung” például arról szólt, hogy szétsimpelek egy lányt. Az első igazi simp himnusz. Az ‘I’m In Love With A Stripper’-ben sosem említem, hogy valaha is megkaptam volna a csajt, csak azt mondtam, hogy nagyon tetszett. A ‘Bartender’-ben soha nem vittem el sehova a csapos lányt, soha nem mondtam, hogy dugtunk vagy ilyesmi. Csak távolról simpeltem” – folytatta.

A podcast vendége, Rob Markman ekkor közbeszólt, hogy szerinte vissza kéne hozni ezt az energiát a zenékbe. „A simpelést? Neem, szerintem ezt Drake ezt már megoldotta” – válaszolta T-Pain nevetve.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés