Kövess minket

Bulvár

T-Pain töltött fegyverrel a táskájában próbált felszállni egy atlantai gépre, azt mondja véletlenül pakolták csak el

Más már elszaladt volna, de ő nem – állítja.

Megosztva

Forrás:

T-Pain nemrég elég kínos szituációba keveredett, miután egy töltött fegyverrel a táskájában próbált felszállni egy repülőgépre Atlantában. Az auto-tune énekes állítólag maga is meglepődött a stukin, amire amúgy volt engedélye, így pár száz dolcsis büntetéssel megúszta a dolgot, és 10 percnyi kihallgatás után el is engedték. Erről amúgy maga mesélt egy Insta videóban, hogy tisztázza a médiában megjelent, letartóztatásáról szóló cikkeket. 

[instagram]BnNI95_jbRy[/instagram]
Na de hogyan került a pisztoly T-Pain táskájába? Az énekes elmondása szerint otthonában hatalmas rumli van, mindenféle tárgyak hevernek össze-vissza, köztük ékszerek és fegyverek is. Mivel vendégek jöttek a házba a Red Bull-tól, ezért a biztonsági embere elrakta a stukikat, ebből pedig az egyik egy táskában kötött ki, amit aztán fel akartak vinni a gépre, mert elfelejtették, hogy a fegyvert is belerakták. Ez lenne a kimagyarázó sztori.

Az énekes még egy Juelz Santana oltást is belevitt a történetbe, mikor azt írta a poszt leírásába, „más emberek elfutottak volna ilyen helyzetben„. Mint ismeretes, Santana eliszkolt egy reptérről, mikor márciusban fegyvert találtak nála. Később aztán feladta magát a rendőrségen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés