Kövess minket

Bulvár

Tagadja tettét az erőszakoló, aki azt hitte áldozata azért sír, mert túl nagy van neki

Döbbenetes vallomást tett egy nemi erőszakkal vádolt férfi a londoni bíróságon.

Megosztva

A 26 éves Daniel Green tavaly megerőszakolt egy nőt abban az irodában, ahol közösen dolgoztak. Legalábbis ezt állítja áldozata. A férfi azonban nem tartja magát bűnösnek. És ennek, a most induló perben hangot is adott a bíróságon.

A brókerként dolgozó férfi azt állítja, hogy nem történt erőszak, mindketten benne voltak a légyottban, bár az valóban feltűnt neki, hogy kolleganője az aktus közben zokog…

Csak hogy, Daniel azt gondolta, a nő csupán azért fakadt sírva, mert a szerszáma jóval nagyobb az átlagosnál. Az ügyvéd a bíróságon konkretizálta a dolgokat, elmondta, hogy ügyfelét 30 cm-nél hosszabb, és majd’ tíz centi széles pénisszel áldotta meg a természet.

Bár ez neki inkább átok, mivel a partnereinek fájdalmat okoz, ha egy ekkora „doronggal” találkoznak. Daniel azt gondolta, azon a tavaly májusi estén is ez történt. És partnere csupán a fájdalomtól sírt.

A bróker a következő szavakkal próbálta megnyugtatni kolléganőjét az irodában: „te mégis mi a fa*zért sírsz?”. Mondanunk sem kell, hogy a hölgy nem nyugodott meg.

Az áldozat azonban teljesen másképpen emlékszik az esetre. Szerinte a férfi megerőszakolta őt. Előre megfontolt szándékkal, és csak akkor hagyta abba, amikor a nő már hangosan sírt.
Ezután hívta a rendőrséget, akik őrizetbe vették a férfit.

(standard.co.uk)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés