Kövess minket

Hiphop

Takarodj ősz! Oh Babar „Oh Lala” című klipje visszarepít minket a nyárba

„Ez nem slam, vagy szép költemény csak ünneplem hogy van mit költeni”

Megosztva

Forrás:

Nyárbúcsúztató dallal és videóval jelentkezett a hetekben Oh Babar, akit korábban a Trap Hungary Mixtape sorozat harmadik kiadványán is hallhattunk.

A rapper egy abszolút nyári hangulatú feel-good trekket rakott össze, különösebb mély mondanivaló nélkül, amivel lehet kicsit nosztalgiázni ebben a hűvösebb időben. A dal részben szól a csajozásról és a pénzről, de a pénz nélküliségről, meg a fiatal felnőttkorral járó hónapról-hónapra való lavírozásról is, amit a refrénben kihangsúlyozott fizetésnap éltetése emel ki. Ezekkel a témákkal pedig szinte bárki könnyen azonosulhat.

Oh Babar az alábbiakat mesélte nekünk a számhoz készült klipről: „A klipet nem akartuk túl komolyra venni, szerintem ez egyből lejön. Kamerás spanommal Danival (Tdfilms) megírtuk nagyjából a forgatókönyvet, felhívtam pár jóbarátomat, és lementünk a Balatonra faszkodni. Úgy gondoltuk túl sok manapság a szarrá effektelt, túl komoly imidzs klipp, ezekkel akartunk szembemenni kicsit. Meg persze szempont volt, hogy a szeptemberi megjelenés miatt, visszaadjon egy kis nyári feelinget.”

Alább lehet csobbani, Oh Babart pedig a következő linkeken követhetitek Facebookon, Instán és Soundcloudon.

[vembed youtube=”T5OhErs4kNo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük