Kövess minket

Bulvár

Támad az ex is!

Az exek háborúja tovább folytatódik. Már a rapper is perli az énekesnőt, és a tét sem kevés.

Megosztva

Az amerikai rapper, Future beperelte néha kedvesét, Ciarát. A 32 éves előadó körülbelül két hónappal ezelőtt nagyon kiakadt, amikor Ciara őt becsületsértés és rágalmazás miatt a bíróságra cipelte. Future-nak már akkor megvolt a véleménye az ügyben, melyet követőivel is megosztott. Az énekesnő arra kérte Future-t, hogy magánéletüket ne a médiában és közösségi oldalakon teregesse ki. Ciarát azt szeretné, hogy exe minden tweetet töröljön, melyben a nevét említi. Az énekesnőnek nem elég az, ha eltávolítja a posztokat, hanem mindennek tetejében még sérelemdíjat is követel, amelynek összege 15 millió dollárra rúg.


Az incidenst Future sem hagyta ám szó nélkül, a rapper is keresetet nyújtott be. Future úgy véli, hogy Ciara hírnevét nem érheti sérelem, mert már lassan nincs is neki. Az énekesnő karrierje az utóbbi években egyértelműen stagnál. Keresetében azt kéri, hogy Ciara ne terjesszen hazugságokat. Ha az énekesnő mindezt betartja, akkor eleget tesz követeléseinek és a sérelemdíjat is hajlandó kifizetni.

A valamikor sztárpáros jelenlegi kapcsolata nagyon viharos, de bízzunk benne, hogy közös gyermekük nem lesz viszályuk áldozata.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés