Kövess minket

Hiphop

Tanácsadói pozíciót kapott Snoop Dogg a Def Jam kiadónál

Megosztva

Veterán rapper, Snoop Dogg csatlakozott a Def Jam kiadóhoz, de nem mint előadó, hivatalosan vezető tanácsadói pozíciót tölt majd be – írja a Variety.

Snoop munkaleírása szerint stratégiai döntéseket hoz majd a kiadó vezetőivel és a előadóival együttműködve. Snoop fókusza részben az előadók szerződtetése, pályára állítása lesz, és kreatív döntéseket is hoz majd.

A rapper és üzletember a bejelentkező videójában, ahol amúgy Public Enemy „Fight the Power„-je szól a háttérben, kiemelte, hogy a ’90-es években még a Def Jam ádáz ellenségeként számon tartott Death Row Recordsnál indította be a karrierjét. „Biztos felmerül sokakban, hogy miért éppen most akarok együtt dolgozni a Def Jammel. Annyit mondhatok, hogy mikor fiatal voltam, a Def Jam volt a hiphop Szent Grálja. Most megkaptam a lehetőséget, hogy előadókkal foglalkozhatok, elláthatom őket tanácsokkal, megtaníthatom őket egy-két trükkre, és persze sikeres szupersztárt csinálhatok belőlük” – mondja többek közt a videóban.

Snoop hozzátette, hogy a kiadó korábbi kiadványaiból válogatva szeretné bemutatni egyes nagyszerű előadók életútját, de tervez általa tehetségesnek tartott előadókat is hozni a Def Jamhez, és ki tudja, lehet még egy a kiadónál megjelenő Snoop album is bele fog férni. „Sose lehet tudni” – mondta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés