Kövess minket

Film

Tanítani fog Matthew McConaughey

Filmes kurzust tart Matthew McConaughey ősztől az austini Texasi Egyetemen.

Megosztva


A campus a közösségi médiában tudatta, hogy az Oscar-díjas színész visszatér egykori alma materébe, és náluk tanít ősztől Az éhezők viadala rendezőjével, Gary Ross-szal együtt. A bejelentés szerint a színész és a rendező 30 diáknak tart szemináriumot előre felvett videókkal. McConaughey és Ross a Harc a szabadságért című polgárháborús drámájuk forgatásáról számol be a kurzus résztvevőinek.

Az egyetem szerint a 46 éves színész legalább egy alkalommal személyesen is találkozik diákjaival a campuson. A usmagazine.com értesülése szerint ezt a kurzust már tavasszal is felvehette néhány szerencsés diák, de akkor még nem volt kész a film, így nem állt rendelkezésre elegendő képanyag a forgatás kulisszáinak bemutatásához.

A Texasból származó McConaughey 1993-ban szerzett diplomát az austini egyetemen filmes, televíziós és rádiós tanulmányokból. Jelenleg is van lakása Austinban, és gyakran feltűnik az egyetem Texas Longhorns amerikaifutball-csapatának meccsein, motivációs videót is készített számukra.

A Harc a szabadságért című filmet egy hete játsszák az észak-amerikai mozik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés