Kövess minket

Bulvár

Taylor Swift 1 millió dollárral támogatta az árvízkárosultakat

Az áradások Louisianában senkit nem kíméltek. Többen meghaltak, és több tízezer ember maradt fedél nélkül. A hír hallatán, Taylor Swift azonnal a túlélők segítségére sietett.

Megosztva


Az énekesnő jó mélyen a zsebébe nyúlt. 1 millió dollárt adományozott az államnak, hogy helyreállíthassák az árvíz okozta károkat. A heves esőzéseknek miatt 40 000 otthon vált lakhatatlanná, és több mint 60 000 ember szorult segítségre.

Taylor elmondta, hogy ez a legkevesebb, amit tehetett Louisianáért. Az énekesnőről köztudott, hogy a szívén viseli embertársai sorsát, és rengeteget adakozik, azt is elárulta, miért áll ennyire közel a szívéhez Louisiana.

Az 1989 World Tourt Louisianában kezdték el, és a csodálatos rajongótábornak köszönhetően az énekesnő és csapata teljes mértékben otthon érezte magát. Ami az elmúlt napokban történt nagyon elszomorította, és mindenkit arra kért, hogy segítsen a károsultakon.

Az énekesnő az elmúlt évben 50 000 dollárt ajánlott fel egy rákos kisbabának, illetve a gyerekek fejlődését is nagyon fontosnak tartja, ezért 25 000 darab könyvet adományozott a New York-i iskoláknak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés