Kövess minket

Hiphop

„Te csak egy Future kopi vagy!” – szólt be Desiigner koncertjén, majd kapott egyet az arcába

A brooklyni rapper eléggé felidegesítette magát a hasonlaton.

Megosztva

Forrás:

Mindannyian ismerjük a mémeket, Desiigner full olyan, mintha egy felpörgetett Future lenne, és koncert közben idegesen nézi az óráját, miután lement a „Panda„. De 2018-ra azt gondolná az ember, hogy lecsitultak a piszkálódások, és a brooklyni rapper nyugiban koncertezheti végig manapság nem éppen hype karrierjét. 

HÁT, NEM! És erre az alábbi videó a bizonyíték, melyen az látható, hogy a nemrég Dániában fellépő rapper nagyon felidegesítette magát egy beszóláson. „Future kopi vagy!” – szólt be neki egy srác az első sorból, hogy utána a láthatóan dühös rapper előbb visszakérdezzen („Kicsoda? Future, tényleg?„), majd kicsit befeszülve megmutassa, hogy ha a srác nem áll le, megüti. A srác tovább magyarázott, Futur…akarom mondani Desiigner pedig ütött.

A rappernek amúgy később se lett jobb a napja, hisz leszállították a Scandinavian Airlines gépéről, miután kiakadt azon, hogy állítólag hozzáért az egyik stewardess. A légitársaság egy évre ki is tiltotta Desiignert, ő pedig videóüzenetben szólított fel bojkottra a cég ellen.

[vembed youtube=”xqi3EF8qgLI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés