Kövess minket

Sport

Te is képes vagy a maratonra!

Már meg sem tudod számolni, hogy mennyiszer futottál neki a sportolásnak? Ezek az apró trükkök könnyebbé teszik az edzéshez vezető utat!

Megosztva


1. Írj edzéstervet!
A mozgás nemcsak az egészség megőrzésében játszik fontos szerepet, kiváló módja az alakformálásnak  is. Ehhez azonban célszerű tudatosabban végezni a különböző gyakorlatokat. A legjobb, ha előre átgondolod és megtervezed az aznapi edzést. Ez a praktika segíthet abban, hogy még motiváltabban végezd a napi mozgást. Így könnyebben nyomon is követheted fejlődésedet, hiszen idővel érezni fogod, hogy az első napokban meghatározott számok és időintervallumok napról napra könnyebben és gyorsabban mennek majd. Az interneten rengeteg applikáció található, amelyek segítségével könnyen és gyorsan készíthetünk saját személyre szabott tervet, ilyenek például a Nike Traning Club, a MyFitness Pal vagy a MapMyFitness alkalmazások.

2. Ne menj egyedül!
Párban szép az élet, igaz ez a mozgás világában is! Egy lelkesítő partnerrel az oldaladon az edzés is könnyebben megy. Ha nincs a baráti társaságodban olyan személy, aki szívesen csatlakozna hozzád, válassz olyan mozgásformát, amely akár kis létszámú csapatban végezhető. Ebben az esetben kiváló választás lehet egy futóklub vagy akár egy cross-edzés, ahol kisebb versenyekkel még tovább növelheted a lelkesedésedet.

3. Hallgass zenét!
Sportolás közben hatalmas lendületet képes adni egy pörgős zene: akár 15%-al növelheti teljesítményedet kedvenc playlisted. Célszerű olyan zenéket választani, aminek hallatán azt érzed, hogy semmi sem lehetetlen. Amellett, hogy ez élénkít, a gyakorlatsor elvégzését is az adott szám hosszához tudod kötni. Amíg szól a zene, addig végezd ugyanazt a gyakorlatot megállás nélkül.

4. Vásárolj pár újdonságot!
Egy új ruhadarab vagy egy kiegészítő kellő motivációt képes adni ahhoz, hogy átlendülj az edzések monotonságán. Felmérések szerint elsősorban a nők azok, akikre egy új sportruha lelkesítőleg hat, éppen ezért egyre több sportruházatot forgalmazó üzlet bővíti a női kollekciók kínálatát, hogy a profi- és hobbisportolók egyaránt megtalálják a tréningekhez szükséges kellékeket.

A nők sportruházat iránti érdeklődését a WestEnd City Centerben található Athletes sportruházati üzlet sem hagyta figyelmen kívül, több mint duplájára bővítette női részlegét. Az üzlet eddig is egyedülálló tulajdonsággal bírt a többi sportbolttal szemben, hiszen az innovatív edzőruhák széles választékán túl mobil-edzőteremként is funkcionál. A kollekciók mögött svédszekrények, húzódzkodó elemek és más sporteszközök is rejtőznek, amelyek pillanatok alatt rendelkezésre állnak azok számára, akik szeretnének megismerkedni a cross training-el.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés