Kövess minket

Aztaa

Te mit szólnál, ha egy leopárdot találnál a hotelszobádban?

Valószínűleg, besz*arnék…

Megosztva

Indiában járunk, egészen pontosan Nainital-ban, ahol egy fiatal házaspár vakációja pillanatok alatt rémálommá vált egy veszélyes látogató miatt. Történt ugyanis, hogy a szerelmesek a hotelszobájukban tartózkodtak, mikor egy leopárd az ablaküveget betörve, beugrott hozzájuk. Szó szerint…


A pár, Mr. Sumit Rathore és felesége Ms. Shivani, az egyik ágy mögött próbáltak elrejtőzni a nagymacska elől. Az állat szerencsére nem foglakozott velük különösképpen, és a fürdőszoba felé vette az irányt. Ekkor a férj minden lélekjelenlétét összeszedve utána lopódzott és bezárta a helyiségbe. Ezután hívták a közeli nemzeti parkot, hogy valamit csináljanak a leopárddal, mert az mégsem járja, hogy itt hesszel a fürdőben.

De, mire az illetékesek megérkeztek, az állat már árkon-bokron túljárt, ugyanis egy másik ablakon keresztül meglépett a fürdőből.

A leopárd egyébként egy fiatal, nagyjából másfél éves egyed lehetett, mely a lábán valamiféle sérülést szenvedett, így az sem kizárt, hogy ezért volt zavart és keresett menedéket a hotelben.

(ndtv.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés