Kövess minket

Aztaa

Te rágyújtanál egy kikötözött emberi bongra egy fesztiválon?

Ez a lány feldugott egy bongot a fenekébe, hogy mások betéphessenek.

Megosztva

Forrás:

Minden ember életében elérkezik az a pont, mikor azt gondolja, már nem érheti több meglepetés az életben, hisz már mindent látott, amit ez a fura világ adhat nekünk…aztán mégis jön egy cirkusz és burleszk művész lány, aki kikötteti magát japán szado stílusban egy fesztiválon, hogy aztán bongot dugjanak a seggébe, amire bármelyik bulizó nyugodtan rápöffenthet. Ez nem egy lázálom, ez tényleg megörtént.

Főszereplőnőnk, Snatch Adams már tavaly is egy őrült mutatvánnyal érkezett a fesztiválra, akkor két és fél óráig feküdt egy lisztkukacokkal teli koporsóban, de idén még ennél is továbbment, egy apró színpadot húzott hajnal 2-kor a nagyszínpad mellé, majd barátai segítségével Shibari stílusban meztelenül kikötette magát, végül egy bongot helyeztek a fenekébe, aminek a használatát átadták a közönségnek. Adams elmondása szerint páran megégették ugyan a gyújtóval a hátsóját, de szerinte így is megérte a mutatvány, pláne mivel többen elmesélték neki, hogy évek óta nem füveztek, de ezt nem akarták kihagyni. A performansz abban tetőzött volna, hogy nem csak füvet, de DMT-t is lehetett volna szívni a popóbongból, de ekkor már a fesztivál szervezőinek is feltűnt az egész felhajtás és leállították a mókát. 

Adams az esetet rögzítő Insta posztjaiban arról ír, hogy fogalma sincs pontosan mennyi ember vett részt a közös nagy kufferszmokizásban, de örül, hogy megcsinálták, még úgy is, ha örökre „lisztkukac-fenékbong lányként” marad meg az emberek emlékezetében.

[instagram]BybEm0xBttZ[/instagram]
[instagram]BybFD3QBPKI[/instagram](YourEDM)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés