Keresés
12O
Budapest
2017.10.17., kedd (Hedvig)

Most már a Messenger is lemásolta a Snapchatet

Szaghmeiszter Máté- 2016.10.14. 11:20
20075
A Facebook nem tudja elégszer ellopni az ötletet.
Új frissítést kapott a Facebook Messenger Magyarországon, mellyel mi is megkaptuk az eddig Lengyelországban és Oroszországban tesztelt "Messenger Day" funkciót.

Az új funkció gyakorlatilag egy Snapchat kopi, azaz mostantól a Messengeren belül képeket és videókat oszthatunk meg, melyekre szövegeket, grafikákat és rajzokat rakhatunk. Az összes posztunk eltűnik 24 óra után és mivel likeolni nem lehet ezért csak az ad visszacsatolást, hogy ki nézte meg a posztjainkat. Az eltűnő posztokat amúgy nem csak mobilon de desktopon is lehet látni a chat ablakból, mivel a Facebook nemrégiben egységesítette a Messenger platformot.

A szintén a Facebook tulajdonában lévő Instagram már augusztusban "átvette" a Snapchates funkciót, akkor a cég vezérigazgatója, Kevin Systrom elmondta, hogy minden elismerés a Snapchatet illeti, de szerinte nem fontos, hogy ki találta ki a formátumot először. Azóta a legutóbbi adatok szerint már közel 100 millióan használják az Insta Stories-t (összehasonlításképpen a Snapchatet 150 millióan, de sokkal régebb óta a piacon van), szóval egyértelmű sikernek lehet elkönyvelni.

A Facebook viszont úgy tűnik most egy új frontot nyitott a Messenger Day-el, melyet direkt olyan országokban kezdték el tesztelni, ahol nem annyira populáris a Snapchat.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom