Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Tech
  • Totálisan behalt a Facebook és az Instagram, de Soulja Boy szerencsére itt volt, hogy alternatívát nyújtson

Totálisan behalt a Facebook és az Instagram, de Soulja Boy szerencsére itt volt, hogy alternatívát nyújtson

Offmedia- 2019.03.14. 18:43
Ki ne akarná inkább a Soulja Applikációit pörgetni?
Tegnap délután komoly problémákkal küzdött a Facebook és az Instagram, a nyugati világ nagy részén jobb esetben az alapfunkciók nem működtek, rosszabb esetben az egész oldal lehalt. Mi se tudtunk posztolni a profilunkra, és nagyon sokaknak okozott problémát, vagy apróbb fejfájást, hozzállástól függően az elvileg adatbázis túlterhelés miatt beálló összeomlás. 

Mindenki szerencséjére volt alternatíva a nehéz időkben is, és most nem a Twitterre, Snapchatre, esetleg a Youtube-ra gondolunk, hanem Soulja Boy saját saját közösségi média applikációjára, a The Soulja Boy Official-re. A rapper, aki mostanában dörzsölt üzletember és techmogul lett, kihasználva a Zuckerberg birodalom fél napos vergődését, gyorsan bedobta Twitteren, hogy bezzeg az ő közösségi oldalával semmi baj nincs, ott aztán mehet a posztolgatás. Az app elérhető amúgy iOS-en és Androidon is, senki sem maradt ki a jóból.
Soulja amúgy mostanában rengeteg termékkel áldotta meg az arra nem méltó pórnépet, jelentetett meg saját ház és kézikonzolt, okosórát, fülest, természetesen mind a saját nevével ellátva, ezeket itt vettük végig.

(Hypebeast)

Hozzászólások