Kövess minket

Stílus

Teddy Quinlivan a Chanel első nyíltan transznemű modellje

Egy újabb lépés a transz inkluzivitás felé a divatvilágban.

Megosztva

Forrás:

Amerikai modell, Teddy Quinlivan bejelentette, hogy ő lett az első nyíltan transznemű modell, aki a Chanel egyik beauty kampányában szerepelhet. A modell egy Instaposztban közölte a jó hírt, melyben a luxusmárka Rouge Coco rúzsát viszi fel éppen a szájára.

A leírásban a coming outjáról és az azt megelőző megpróbáltatásokról is írt. „Mostanában nem sírok szomorú pillanataimban, de mennyire fura, mikor diadalmas pillanatok okozzák a könnyeket. Egész életemben küzdöttem. Az iskolában folyamatosan bántottak a többiek, osztálytársaim néha azzal fenyegettek, hogy megölnek. A saját apám vert és lebuzizott. De ezért a győzelemért megérte. Két Chanel shown is kifutóra kerültem, miközben még bujkáltam (nem árultam el, hogy transz vagyok), miután bevallottam féltem tőle, hogy több nagyobb márka nem akar majd velem dolgozni. Azt hittem sose fogok az ikonikus Chanel divatházzal ismét együtt dolgozni, de mégis itt vagyok a Chanel Beauty arcaként. Én vagyok az első nyíltan transznemű modelljük és végtelenül hálás és büszke vagyok, hogy képviselhetem a közösségemet. Az élet lehet, hogy megpróbál elnyomni, de a te dolgod, hogy erős legyél és tovább harcolj, mivel ha feladod, sosem lehet részed ilyen típusú győzelemben. Köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy ez az álom valósággá váljon!” – írta.

[instagram]B1ojjdnJrBo[/instagram]
A bostoni származású Quinlivant 2015-ben fedezte fel a Louis Vuitton női művészeti vezetője, többek között olyan márkákkal dolgozott azóta együtt, mint az MSGM, Marc Jacobs Beauty, vagy épp Vera Wang, de megjelent a Dior, Giambattista Valli, és Maison Margiela kifutóin is. 

A divatvilágban szépen lassan jelennek meg a nyíltan transz modellek, nemrégiben Valentina Sampaio-t választották be a Victoria’s Secrethez. 

[instagram]By_NMN8pAiJ[/instagram]
[instagram]BsGoVcrAwdb[/instagram]
[instagram]BnwmkNMBQ74[/instagram]
[instagram]Bm_xWJYBAE9[/instagram]
[instagram]BlTvAYVh9wC[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés