Kövess minket

Hiphop

Tegnap jelent meg, de máris platina státuszban van Post Malone új lemeze

Mi? Hogy? De hát…mi?

Megosztva

Forrás:

Hosszabb várakozás után pénteken végre megjelent Post MaloneBeerbongs & Bentleys” című nagylemeze, és meglepő módon máris platinalemez lett az USA-ban.

[twitter]https://twitter.com/chartdata/status/989918530194702336[/twitter]
Ez még nem hivatalos, hisz nem az Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége jelentette be, de a Chart Data nevű oldal kiszámolta, hogy már elment 1 millió albumnak megfelelő egység, így a lemez megkaphatja a platinalemez státuszt.

Na de hogy történhetett ez meg, ennyire rövid idő alatt? A választ Posty kislemez sikereiben kell keresni. A lemezre 2016 vége óta várnak a rajongók, de az énekes azóta rekorddöntögető dalokat jelentetett meg az albumról, a „rockstar„, és a „Psycho” is hatalmas sikerek voltak, ezeknek az eladásai és streamjei pedig a lemez sikerét erősítik. 

Nem ez az első eset, hogy meglepően hamar lesz egy lemez platina, ott volt például JAY-Z 4:44 albuma, mely hat nap után kapta meg a hivatalos státuszt, ehhez mondjuk az kellett, hogy a Sprint nevű amerikai internetszolgáltató egy promóció keretében ingyenes albumletöltést biztosítson az előfizetőinek, az Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége pedig ezt is az eladások közé sorolta.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés