Kövess minket

Bulvár

Tekashi 6ix9ine azt állítja, azért tűnt el hónapokra, hogy lefogyjon

Sikerült neki.

Megosztva

Forrás: Instagram

Mikor február elején Tekashi 6ix9ine visszatért Instagramra, hogy bemutassa következő, végül „ZAZA” címen megjelenő kislemezét, a rapper már közel fél éve nem posztolt semmit a közösségi oldalaira. Háttérbe vonulását sokan a TattleTales című lemeze relatíve sikertelenségének tudták be, de a szakállasan, agyontetováltan előkerülő brooklyni rapper most azt állítja, valójában csak le akart fogyni, ehhez pedig időre volt szüksége.

69 egy Insta posztban fejtette ki, hogy tavaly szeptemberben elért egy pontra, mikor úgy érezte, muszáj lesz fogyóznia. „Szóval az igazi indok, amiért felhagytam az Instagrammal és a zenéléssél hat hónappal ezelőtt, hogy akkoriban rekordméretű voltam. 92,5 kilósan életem egyik nehezebb szakaszát éltem át, ami miatt folyamatosan csak ettem és ettem” – írja a posztjában. A diéta eleje elég kemény lehetett, hisz rögtön októberben zsírégető tabletták és kávétúladagolás miatt került kórházba a rapper. Végül mégis sikeres volt a fogyókúra, hisz állítása szerint az elmúlt időszakban 30 kilót adott le.

Mindenkinek szüksége van néha egy kis pihenésre. A káoszban emlékeztetned kell magadat, hogy te irányítod a saját életedet, ne hagyd, hogy mások elhitessék veled, hogy a kitűzött céljaid lehetetlenek!” – zárta a posztot egy kis motivációs beszéddel, és persze képekkel illusztrálta is a változást.

[instagram]CLr-gy9MUIm[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés