Kövess minket

Hiphop

Tekashi 6ix9ine azt állítja, hogy rossz anyagi körülmények közt él és küzd a megélhetésért

Megosztva

Éveket sem kell visszamenni ahhoz, hogy olyan híreket találjunk, melyek arról szólnak, hogy Tekashi 6ix9ine miként szórja a pénzt, legyen szó a barátnőjének ajándékozott több millió forintot érő Birkin táskákról, vagy a magának vásárolt, őrült összegekbe kerülő ékszerekről. A rapper most mégis azt állítja, hogy jelenleg egyáltalán nem él nagy lábon, sőt, ha elviszít egy nemrég ellene indított pert, csődközelbe is juthat.

A rappert két személy, Seketha Wonzer és Kevin Dozier perelték be még tavaly decemberben, amiért 2018. április 3-án Manhattan közepén a rapper bandatársai megtámadták és kirabolták őket. A felperesek állítják, a Trey Nine Bloods tagjai azért támadtak rájuk, mert 6ix9ine tévesen azt hitte, hogy ők is a J. Prince által működtetett Rap-A-Lot Records kiadóhoz tartoznak, akivel a rapper akkoriban beefben volt.

Tekashi eskü alatt azt vallotta a bíróságnak, hogy jelenleg nagyon rossz anyagi körülmények közt él, és nem fogja tudni kifizetni a felperesek által kért kártérítési pénzt. „Jelenleg a megélhetésért küzdök, lehet, hogy soha többé nem kapok majd olyan előlegeket, mint kaptam a letartóztatásom előtt, a karrierem pedig vakvágányra került” – írja a rapper a bírósági papírokba, melyeket a Complex szemlézett.

6ix9ine elmondása szerint a legutóbbi, TenThousand Projects-el kötött lemezszerződése előző hónapban járt le, és a merch dealje is lejárt, úgy érzi, hogy ha elveszíti a pert, csődközelbe juthat, és nem tudja tovább támogatni a családját.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés